rss
EU Gateway Program – Új lehetőség az építés- és épülettechnológiával foglalkozó vállalatok számára üzleti kapcsolataik bővítésére Japánban és Koreában

EU Gateway Program – Új lehetőség az építés- és épülettechnológiával foglalkozó vállalatok számára üzleti kapcsolataik bővítésére Japánban és Koreában

Az EU Gateway Program 2008. júniusában indult, célja, hogy professzionális, személyre szabott tanácsadással és szolgáltatásokkal segítse azokat az Európai Unió tagországaiban működő vállalkozásokat, melyek a Japánban illetve Dél-Koreában történő üzleti megjelenésben potenciális lehetőséget látnak. A program lehetőséget kínál egy üzleti héten történő részvételre a célország(ok)ban.

Kulcsinformációk

 • Az üzleti együttműködés a „Gateway to Japan” kampány sikerein és tapasztalatain alapul, mely nagyságrendileg 2 500 európai cégnek segített japán üzleti partnerekkel történő kapcsolatteremtésben.
 • Az EU Gateway Program a teljes folyamat során segítséget nyújt a résztvevők számára, akiket egy szakértőkből álló csapat fog segíteni a japán és a koreai üzleti környezet megismerésében, illetve saját stratégiájuk kialakításában.
 • Az alapos előkészítés és a folyamatos támogatás segít a távol-keleti piacokon gyakran előforduló problémák kezelésében, mint pl. a termékspecifikus szabványok alkalmazása, vagy a termékek elfogadtatása.
 • A Program keretében Japánban összesen 30, Koreában pedig 15 üzleti hét megszervezésére kerül sor.
 • Az üzleti találkozókat különböző gazdasági szektoronként szervezik meg, találkozónként mintegy 40 cég utazhat Japánba és mintegy 30 Dél-Koreába.
 • Jelenleg az építés- és épülettechnológiával foglalkozó cégek számára van lehetőség a jelentkezésre, amelynek végső határideje 2010. november 12.

Eredeti sajtóközlemény

EU Gateway Program- Új lehetőség az építés- és épülettechnológiával foglalkozó vállalatok számára üzleti kapcsolataik bővítésére Japánban és Koreában

Kapcsolódó tartalmak

Az EU-Gateway program weboldala

A Deloitte honlapja

Céginformációk

A Deloitte-ról
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr