rss
Nemzetközi díjat nyert a VELUX Cégcsoport Daylight & Architecture folyóirata

Nemzetközi díjat nyert a VELUX Cégcsoport Daylight & Architecture folyóirata

A VELUX Cégcsoport által kiadott Daylight & Architecture magazin nyerte el a 2010 évi BCP Awards „legjobb céges kiadvány” arany medálját „Szakmaiság, építés és építészet” kategóriában. Leginkább a tartalom, az érvényesített szemlélet és a grafikai koncepció volt döntő a zsűri számára.

Kulcsinformációk

  • A német nyelvterületen kiadott vállalati kiadványokat értékelő BCP (Best of Corporate Publishing) Award a VELUX Cégcsoport által kiadott Daylight & Architecture-nek ítélte oda az aranymedált „Szakmaiság építés és építészet” kategóriában.
  • A BCP Awards a legjelentősebb vállalati kiadványoknak járó díjnak számít Európában.
  • 2003-ban indult és ma már többszáz nevezés érkezik be a verseny 36 kategóriájára.
  • A Daylight & Architecture célja, hogy a szakemberek közti párbeszédet ösztönözze, valamint hogy inspirálja a természetes fény és az építészet kapcsolatát taglaló diskurzust.
  • A „Daylight & Architecture” 2005-ös indulása óta 13 szám jelent meg. A 40-50 ezres példányszámban kiadott magazin a világ 25 országában elérhető az építészek és a szakmabeliek számára.

Eredeti sajtóközlemény

Link: Nemzetközi díjat nyert a VELUX Cégcsoport Daylight & Architecture folyóirata

Fényképek

Kattintás után eredeti méretben elérhető.

Daylight & Architecture borító

Kárpáti Marianna

Díjátadó

Idézet

Kárpáti Marianna, a VELUX Magyarország Kft. marketing vezetője

“A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy az épületek minőségének folyamatos fejlesztéséhez hozzájáruljon a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése vagy leállítása mellett. Ez csak a megfelelő egyensúly megtalálása mellett lehetséges, ahol az épület a napsugárzást hasznosítva csökkenti az energiafelhasználást, ill. több energiát termel, mint amennyit felhasznál, természetes szellőzése révén zárt térben is egészséges környezetet biztosít és kölcsönhatásban van a környezettel. A Daylight & Architecture magazin elsődlegesen a természetes fény és napsugárzás szempontrendszerét taglalja mindig újabb és újabb aspektusból, míg például a magyar terjesztésű Kilátás magazinban ezen elvek egyidejű követésével és VELUX termékek alkalmazásával megvalósult mintaházakat mutatunk be.”

Kapcsolódó linkek

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A Daylight and Architecture honlapja

A díjazott példány PDF-verziója

Céginformációk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport VELUX tetőtéri ablakokat, valamint más, a természetes fényt és a friss levegőt beengedő, így a környezetet, a mindennapi életet jobbá tévő épület- és létesítményelemeket fejleszt ki, állít elő és értékesít. A VELUX Cégcsoport anyavállalata a VKR Holding, amelynek tulajdonosa a VELUX Alapítványok. 2009-ben a VKR Group 2,1 milliárd eurós árbevételt generált.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr