rss
Amerikai szoftver segítheti a hazai KKV szektort?

Amerikai szoftver segítheti a hazai KKV szektort?

A hazai vállalkozások üzleti terv hiányában könnyebben mehetnek csődbe, ugyanis a kis- és középvállalkozók szeretnek nagyot álmodni, de álmaikat legtöbbször nem támasztják alá pénzügyi számításokkal – hívta fel a figyelmet Renner Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola adjunktusa egy, a napokban rendezett szakmai konferencián. A problémára a közeljövőben megoldást jelenthet az az amerikai üzleti terv készítő program, amelyet jelenleg honosít a szakember.

Kulcsinformációk

  • A hazai vállalkozások üzleti terv hiányában könnyebben mehetnek csődbe.
  • A problémára megoldást jelenthet az az amerikai üzleti terv készítő program, amelyet jelenleg honosít Renner Péter, a BGF Külkereskedelmi Karának adjunktusa.
  • A kezdeti feladatokat, az eredmények értékelését a program sem végzi el a vállalkozó helyett, de segíti a felhasználót a terv elkészítésében.
  • Az üzleti számításokat és elemzéseket is tartalmazó szoftverrel a változások folyamatosan nyomon követhetők, a terv-tény adatok összehasonlíthatók.
  • Az üzleti terv elterjedésével kiszámíthatóbban, racionálisabban működhetnek a kis- és közepes vállalkozások.

Az eredeti sajtóközlemény

Amerikai szoftver segítheti a hazai KKV szektort?

Fényképek

bgf renner peter foto 100916

bgf uzleti terv foto 2 100916 bgf uzleti terv foto 1 100916

VideókIdézetek

Renner Péter, a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának adjunktusa
“A hazai vállalkozások üzleti terv hiányában könnyebben mehetnek csődbe, ugyanis a kis- és középvállalkozók szeretnek nagyot álmodni, de álmaikat legtöbbször nem támasztják alá pénzügyi számításokkal.”

“Reményeim szerint ez az üzleti terv készítő program egy régóta fennálló, komoly szakmai hiányt pótol a hazai kkv szektorban. Segítségével talán racionalizálódhat a szegmens, hiszen elterjedésével kiszámíthatóbban működhetnek a kis- és közepes vállalkozások – ha a gazdasági környezet is stabilabbá válik.”

Kapcsolódó tartalmak

A BGF honlapja

Céginformáció

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA
Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
A Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában Felsőoktatási Minőségi Díjban részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr