rss
A Generali a budapesti triatlon-vb biztosítója

A Generali a budapesti triatlon-vb biztosítója

 • 6 szept, 2010
 •  

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. a szeptember 8-12-ig tartó budapesti Triatlon világbajnokság hivatalos biztosítója, és egyben a sportesemény támogatója. A szervezők közel 5 ezer versenyzőt és kísérőt, valamint több tízezer nézőt várnak az eseményre.  A biztosító saját csapatot is indít a támogatók csapatváltójában.

Kulcsinformáció:

 • Budapest ad otthont az ITU Világbajnoki Sorozat döntőjének, amelyet a Generali-Providencia biztosít.
 • A biztosító a versennyel párhuzamosan a Kopaszi-gáton szeptember 8. és 12. között megrendezett Zöld Sziget egyik kiállítója is.
 • A Generali nemcsak támogatója, de résztvevője is a budapesti versenynek: a támogatóknak kiírt csapatváltón felül két munkatársa a nyílt futamokon a profik között is megméretteti magát az olimpiai távon és a sprintszámban.
 • A sport támogatása mellett a Generali a társadalmi felelősségvállalás jegyében hozta létre a Generali a Biztonságért Alapítványt, melynek középpontjában az öngondoskodás fejlesztése, a baleset-megelőzés, a közlekedésbiztonság és a kockázattudatosság áll.

Az eredeti sajtóközlemény:

A Generali a budapesti triatlon-vb biztosítója

Idézetek:

Sinkó Ferenc, a Generali ügyvezető igazgatója

 • „Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Triatlon Szövetség a Generalit választotta a világbajnokság biztosítójának, és külön örülünk annak, hogy támogatóként is részt vehetünk a sportág népszerűsítésében, valamint hogy jelen lehetünk a világ első környezettudatos, „zöld” triatlon-világbajnokságán.”
 • „Hiszünk abban, hogy az egészség érték, a környezetkímélő megoldások pedig gyermekeink számára is élhetővé teszik a világot.”

Kapcsolódó tartalmak:

A Generali honlapja

Árvízkárosult gyermekeket nyaraltat a Generali biztosító

Felajánlás az árvízkárosultak javára

Öt millió forint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének

A Generali a Biztonságért Alapítvány honlapja

Céginformációk:

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

A Generali-Providencia ötszörös Kiváló Márka, az Euromoney brit gazdasági-üzleti magazin felmérése alapján 2005-ben Kelet-Közép-Európában a szektor legjobb vállalata, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének véleménye alapján többszörös szolgáltatás minőségi verseny győztes. 2006-ban megkapta a legjobb kelet-közép-európai biztosítónak járó elismerést a Nemzetközi Alkusz Szövetségtől. Ugyanebben az évben elnyerte a European Foundation for Quality Management „Elismerés a Kiválóságért” nemzetközi elismerését. 2007-ben General Casco terméke magyar minőség díjas lett, e-oktatás kategóriában Magyar Minőség Háza díjat nyert, weblapja pedig elnyerte az Év Honlapja 2007 elismerést. 2008-ban a magyarországi Good CSR Program keretében társadalmi felelősségvállalás díjat nyert. Az 1,2 millió ügyféllel rendelkező Generali-Providencia Biztosító Zrt. a hazai biztosítási piac második legnagyobb biztosítótársasága, a 14 közép-kelet-európai országban működő Generali PPF Holding B.V. leányvállalata. A Holding leányvállalatain keresztül 14 milliárd euró értékű vagyont kezel, és a régióban 10 millió ügyféllel rendelkezik. A Hollandiában bejegyzett Generali PPF Holding szervezeti központja a Cseh Köztársaság területén, Prágában van. A Generali PPF Holding B.V. az  Assicurazioni Generali (51%) és a PPF Csoport (49%) közös vállalata.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr