rss
Díjazták a leginnovatívabb magyar fejlesztést

Díjazták a leginnovatívabb magyar fejlesztést

Magyar Termék Nagydíjat és egyben a Leginnovatívabb Termék Díját nyerte el 2010-ben a száz százalékban hazai tulajdonú high-tech vállalkozás, a 77 Elektronika Kft. terméke. A cég által kifejlesztett vizeletlaboratórium-rendszert számos magyar és külföldi kórház használja. A készülék egy teljes laboratórium egy rendszerben: képes a teljes vizeletanalízis automatikus elvégzésére, így az eddiginél gyorsabb, részletesebb és megbízhatóbb laboratóriumi vizsgálatok végezhetők, segítve az orvosokat a még pontosabb diagnózis meghatározásában.

Kulcsinformációk

  • Magyar Termék Nagydíjban és a Leginnovatívabb Termék Díjban részesült a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő high-tech vállalkozás, a 77 Elektronika Kft.által kifejlesztett vizeletlaboratórium-rendszer.
  • A LabUMat&Urised egy teljes laboratórium egy rendszerben, ezen integrált laboreszközzel minden vizelettel kapcsolatos vizsgálatot el tudnak végezni a szakemberek, semmilyen további vizsgálatra nincsen szükség. A gépet előnyös tulajdonságainak köszönhetően a világ számos kórházában és Magyarországon is alakmazzák.
  • Az automata világviszonylatban is egyedülállóan a vizelet üledékről képes teljes látóteres, nagyfelbontású, digitális képeket készíteni, majd ezeket egy alakfelismerő szoftver segítségével kiértékelni. A készülék alkalmazásával gyakorlatilag nincs szükség a manuális mikroszkópiára.

Az eredeti sajtóközlemény

Díjazták a leginnovatívabb magyar fejlesztést

Fényképek

LabUMat&UriSedMagyar Termék Nagydíj - Zettwitz SándorMagyar Termék Nagydíj - Zettwitz Sándor

Videó

Idézetek

Zettwitz Sándor, a 77 Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója
“Rendkívül büszkék vagyunk a csaknem egy évtizedes kutatási és fejlesztési munkánk eredményére.”

“Fejlesztés-orientált családi vállalkozásként az elmúlt közel huszonöt évben mindig az innovációt és az állandó, megbízható minőséget tartottuk fő alapelveinknek, melynek köszönhetően vércukorszintmérő készülékeink 1998 évi elismerése után immár másodszor érte cégünket az a megtiszteltetés, hogy elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat. Külön öröm számunkra, hogy az Innostart a mi fejlesztésünknek ítélte oda a Leginnovatívabb Termék Díját is.”

Kapcsolódó tartalmak

A 77 Elektronika Kft. honlapja

A Magyar Termék Nagydíj honlapja

Céginformációk

A 77 ELEKTRONIKA KFT.
A 100 százalékban magyar tulajdonú cég 1986-ban alakult Budapesten és hamarosan jól működő, elismert magánvállalat lett. Folyamatos növekedésének záloga, cégfilozófiája, mely innovációra, fejlesztésre épít, fő erőssége a hazai szakemberekből álló, több mint 60 fős kutató és fejlesztő gárda. A 77 Elektronika Kft. tevékenysége magában foglalja a termékei tervezését, mechanikai, hardware és software fejlesztését, miközben jelentős gyártási kapacitással is rendelkezik. Az orvosi elektronika területén a 77 Elektronika Kft. Vércukormérő és vizeletelemző reflexiós fotométereket és ezek reagens anyagait gyártja személyes és laboratóriumi használatra. A vállalat, vezető szerepet tölt be a magyarországi vércukormérő piacon, ugyanakkor számos vércukormérő készüléket fejlesztett ki OEM alapon külföldi piacra is.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr