rss
Árvízkárosult gyermekek a Parlamentben

Árvízkárosult gyermekek a Parlamentben

Dr. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár kalauzolta pénteken a Parlamentben azokat az edelényi árvízkárosult gyerekeket, akiket a Generali biztosító üdültet egy héten át a római parti oktatási központjában. A biztosító négy turnusban, összesen nyolcvan edelényi gyermeket táboroztat, hogy a strandolás mellett változatos budapesti programokkal feledtesse az árvíz sújtotta településen élő iskolásokkal a nehéz időszakot. A gyerekek egyhetes üdülésük során a Parlament mellett ellátogattak a Tropicariumba, a Fővárosi Állatkertbe és a Csodák Palotájába is.

Kulcsinformációk

  • A Generali négy héten keresztül, összesen 80 edelényi általános iskolást üdültet római parti oktatási központjában, ahol színes programokkal szeretnének egy kis vidámságot csempészni a gyerekek életébe.
  • Az első hét résztvevői pénteken ellátogathattak a Parlamentbe is, ahol Dr. Illés Zoltán, vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár vezette körbe őket és válaszolt a gyerekek kérdéseire.

Az eredeti sajtóközlemény

Árvízkárosult gyermekek a Parlamentben

Idézetek

Habóczky Gabriella, a Generali biztosító ügyfélkapcsolati vezetője

  • A biztosító munkatársai a kárfelmérések során látták, milyen pusztítást végzett az árvíz az otthonokban. Ezért a munkájuk mellett előbb gyűjtést szerveztek, majd a biztosító pénzzel és eszközökkel is segítette az árvízi védekezést. Most pedig, az árhullám levonultával a gyerekek pihenéséről is gondoskodni kívánunk.”
  • A gyerekek elmesélték például, hogy éjjel a tűzoltók ébresztették fel őket azzal, hogy azonnal el kell hagyniuk az otthonukat, és a játékmackón kívül mást nem vihettek magukkal a mentőcsónakba. Mások pedig éjjel-nappal rakták a homokzsákot a felnőttekkel együtt.”

Kapcsolódó tartalmak

A Generali honlapja

Árvízkárosult gyermekeket nyaraltat a Generali biztosító

Felajánlás az árvízkárosultak javára

Öt millió forint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének

A Generali a Biztonságért Alapítvány honlapja

Fényképek

 

Céginformáció

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

A Generali-Providencia ötszörös Kiváló Márka, az Euromoney brit gazdasági-üzleti magazin felmérése alapján 2005-ben Kelet-Közép-Európában a szektor legjobb vállalata, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének véleménye alapján többszörös szolgáltatás minőségi verseny győztes. 2006-ban megkapta a legjobb kelet-közép-európai biztosítónak járó elismerést a Nemzetközi Alkusz Szövetségtől. Ugyanebben az évben elnyerte a European Foundation for Quality Management „Elismerés a Kiválóságért” nemzetközi elismerését. 2007-ben General Casco terméke magyar minőség díjas lett, e-oktatás kategóriában Magyar Minőség Háza díjat nyert, weblapja pedig elnyerte az Év Honlapja 2007 elismerést. 2008-ban a magyarországi Good CSR Program keretében társadalmi felelősségvállalás díjat nyert. Az 1,2 millió ügyféllel rendelkező Generali-Providencia Biztosító Zrt. a hazai biztosítási piac második legnagyobb biztosítótársasága, a 14 közép-kelet-európai országban működő Generali PPF Holding B.V. leányvállalata. A Holding leányvállalatain keresztül 14 milliárd euró értékű vagyont kezel, és a régióban 10 millió ügyféllel rendelkezik. A Hollandiában bejegyzett Generali PPF Holding szervezeti központja a Cseh Köztársaság területén, Prágában van. A Generali PPF Holding B.V. az  Assicurazioni Generali (51%) és a PPF Csoport (49%) közös vállalata.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr