rss
Árvízkárosult gyermekeket nyaraltat a Generali biztosító

Árvízkárosult gyermekeket nyaraltat a Generali biztosító

Hétfőtől négy turnusban, összesen nyolcvan edelényi gyermeket táboroztat a Generali a vállalat római parti üdülőjében. A strandolás mellett egész hetes, változatos programcsomaggal kívánja feledtetni a biztosítótársaság az árvíz sújtotta településen élő iskolásokkal az elmúlt hetek borzalmait.

Kulcsinformációk

 • Nyolcvan edelényi gyermek tölthet egy-egy hetet a Generali római parti üdülőjében.
 • Az egy hetes vakáció alatt a gyerekek ellátogatnak a budapesti Tropicariumba, a Fővárosi Állatkertbe, a Csodák Palotájába és a Parlamentbe is.
 • A biztosítótársaság már korábban is az árvízkárosultak segítségére sietett. A Generali a Biztonságért Alapítvány júniusban közel 5 millió forint értékben ajándékozott eszközöket az árvízkárok enyhítésére.
 • Ezt megelőzően a társaság 3 millió forintot biztosított Borsod-Abaúj-Zemplén megyének, és további 2 millió forintot adott Miskolc város önkormányzatának a károk enyhítésére.
 • A Generali munkatársai a helyszíni kárfelmérések és a kárrendezés során  maguk is szembesültek a felsőzsolcai tragédiával, így adománygyűjtési akcióba kezdtek. Az összegyűjtött ruhákat, játékokat, mese DVD-ket és edényeket személyesen szállították a településre, és a felsőzsolcai Szent Miklós óvodának adományozták.
 • A segítségnyújtáson felül a Generali természetesen továbbra is óriási erővel dolgozik azon, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen valamennyi kárrendezés. A biztosító a kárügyek mintegy 70 százalékát már lezárta.

Az eredeti sajtóközlemény

Árvízkárosult gyermekeket nyaraltat a Generali biztosító

Idézet

Sarkadi Dániel, a Generali értékesítési igazgatója

 • „Szívszorító érzés arra gondolni, hogy min mehettek keresztül ezek a gyermekek. Belegondolni is nehéz, milyen lehet, amikor éjjel a tűzoltók ébresztik az embert azzal, hogy azonnal el kell hagynia az otthonát és a játékmackóján kívül mást nem vihet magával a mentőcsónakba. Nem beszélve azokról a kis hősökről, akik éjjel-nappal rakták a homokzsákot a felnőttekkel. Többek között ezért kezdeményeztük mostani akciónkat és reméljük, hogy rengeteg kellemes emlékkel térnek majd haza az edelényi gyerekek.”

Kapcsolódó tartalmak

A Generali honlapja

Felajánlás az árvízkárosultak javára

Öt millió forint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének

A Generali a Biztonságért Alapítvány honlapja

Fényképek

Céginformáció

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

A Generali-Providencia ötszörös Kiváló Márka, az Euromoney brit gazdasági-üzleti magazin felmérése alapján 2005-ben Kelet-Közép-Európában a szektor legjobb vállalata, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének véleménye alapján többszörös szolgáltatás minőségi verseny győztes. 2006-ban megkapta a legjobb kelet-közép-európai biztosítónak járó elismerést a Nemzetközi Alkusz Szövetségtől. Ugyanebben az évben elnyerte a European Foundation for Quality Management „Elismerés a Kiválóságért” nemzetközi elismerését. 2007-ben General Casco terméke magyar minőség díjas lett, e-oktatás kategóriában Magyar Minőség Háza díjat nyert, weblapja pedig elnyerte az Év Honlapja 2007 elismerést. 2008-ban a magyarországi Good CSR Program keretében társadalmi felelősségvállalás díjat nyert. Az 1,2 millió ügyféllel rendelkező Generali-Providencia Biztosító Zrt. a hazai biztosítási piac második legnagyobb biztosítótársasága, a 14 közép-kelet-európai országban működő Generali PPF Holding B.V. leányvállalata. A Holding leányvállalatain keresztül 14 milliárd euró értékű vagyont kezel, és a régióban 10 millió ügyféllel rendelkezik. A Hollandiában bejegyzett Generali PPF Holding szervezeti központja a Cseh Köztársaság területén, Prágában van. A Generali PPF Holding B.V. az  Assicurazioni Generali (51%) és a PPF Csoport (49%) közös vállalata.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr