rss
Fákat ültetett, utakat tisztított meg Fertődön a VELUX Magyarország Kft. 250 munkatársa

Fákat ültetett, utakat tisztított meg Fertődön a VELUX Magyarország Kft. 250 munkatársa

A fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében a VELUX Magyarország Kft. 250 munkatársa ültetett fákat és virágokat július 10-én Fertőszentmiklóson és Fertődön, ezenkívül megtisztította a két települést összekötő útszakaszt a hulladéktól. Az eredményes nap végét főzőversennyel zárták.

Kulcsinformációk

  • A VELUX Magyarország Kft. gyártó és értékesítő egységének munkatársai július 10-én és 17-én jótékonysági kezdeményezéseket indítottak.
  • Július 10-én Fertőszentmiklóson és Fertődön rendezték az első programot, mely egy fa ültetésével indult, a helyi iskolában virágládák elhelyezésével és ültetésével folytatódott. Ezt követően indultak a dolgozók Fertődre, ahol szintén virágot ültettek a helyi iskolában, majd egy fát a gyáregységben.
  • A 250 dolgozó részvételével lezajlott programot egy főzőverseny zárta.
  • A július 17-ére tervezett programot Pilisvörösváron rendezik az értékesítő vállalat munkatársainak részvételével.
  • Az The Ultimate Team Challenge (A nagy csapatkihívás) elnevezésű kezdeményezés a VELUX 5 Oceans nevű, rendkívüli kihívást jelentő egyéni vitorlásversenyhez kapcsolódik, a VELUX Cégcsoport indította tagvállalatai számára.

Az eredeti sajtóközlemény

link: Fákat ültetett, utakat tisztított meg Fertődön a VELUX Magyarország Kft. 250 munkatársa

Fényképek

Idézetek

Vincze Zoltán, a VELUX Magyarország Kft. gyártó egységének ügyvezetője

„Saját munkánkkal szerettünk volna hozzájárulni környezetünk védelméhez és a helyi lakosok jó közérzetéhez, hiszen működésünk során napi kapcsolatban vagyunk velük. A két várost összekötő szakaszon található hulladék eltávolításához ötven zsákot vettünk, de nem tudtuk megtölteni őket. Egyszerűen azért, mert Fertőszentmiklós és Fertőd meglehetősen tiszta, rendezett települések”.

„Fontos volt számunkra, hogy a lehető legtöbb kollégánkat mozgósítsuk, mert azon túl, hogy aktívan tettünk a környezetünkért, csapatként is együttműködtünk és ezáltal mindenki számára nyilvánvalóvá vált, milyen eredményeket tudunk elérni, ha együtt teszünk valamit.”

„Dolgozóink saját kezűleg készítették el az itt felállított és beültetett virágládákat a gyárunkban. Reméljük, hogy a diákok és szüleik a szeptemberi iskolakezdésnél észreveszik a változást és örülni fognak a megszépült iskolabejáratnak.”

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A VELUX 5 Oceans honlapja

Céginformációk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport VELUX tetőtéri ablakokat, valamint más, a természetes fényt és a friss levegőt beengedő, így a környezetet, a mindennapi életet jobbá tévő épület- és létesítményelemeket fejleszt ki, állít elő és értékesít. A VELUX Cégcsoport anyavállalata a VKR Holding, amelynek tulajdonosa a VELUX Alapítványok. 2009-ben a VKR Group 2,1 milliárd eurós árbevételt generált.

A VELUX Cégcsoport társadalmi felelősségvállalása

A VELUX Cégcsoport társadalmi felelősségvállalás terén végzett munkája a cég mintaválallati célkitűzésein alapszik. Egyik legfontosabb alapelve, hogy a társadalom számára hasznos terméket hozzon létre és jó “állampolgárként” élje mindenapjait mind környezete, mind alkalmazottai felé. Ez a szemlélet természetes következménye a cégalapító, Villum Kann Rasmussen által 1965-ben meghatározott mintavállalati célkitűzéseknek.

Alkalmazottak

A VELUX Cégcsoport arra törekszik, hogy munkavállalóival jobban bánjon, mint a legtöbb más vállalat. Ezt például azzal éri el, hogy külön erőfeszítést tesz az egészség és a biztonság növelésére a gyárakban, igyekszik csökkenteni a munkahelyi balesetek számát, a vegyi anyagok használatát és megelőzni az ismétlődő megerőltetésből fakadó sérüléseket.

Helyi kezdeményezések

Az elsősorban helyi kezdeményezések formájában testet öltő speciális intézkedések példái közé tartozik az alkalmazotti tréning, valamint azok a kezdeményezések, amelyek a hosszú távú egészségügyi problémával küzdő munkavállalók megtartására irányulnak, a zárt munkahely biztosítása és a munkavállalók egészségi állapotát javító tevékenységek.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr