rss
Újdonság: fotómentés Flash Doktorral – biztosítás fényképezőgépek sérült memóriáinak helyreállítására

Újdonság: fotómentés Flash Doktorral – biztosítás fényképezőgépek sérült memóriáinak helyreállítására

El tudja képzelni a rémisztő pillanatot, amikor a nyaralás megismételhetetlen képeit egyszer csak hiába próbálja elővarázsolni fényképezőgépe vagy videokamerája memóriakártyájáról? A Generali csoport tagja, az Európai Utazási Biztosító (EUB) hazánkban újdonságnak számító „Flash Doktor” szolgáltatást fejlesztett ki az adatok helyreállítására. Egyhetes nyaralás esetén mindössze 900 Ft-os biztosítási díj ellenében megúszhatjuk az egyébként 40 ezer forintos utólagos adatmentés költségeit, és a nyaralási élmények a képeken is megmaradnak.

Kulcsinformáció

  • A Generali csoporthoz tartozó EUB utasbiztosító és a Kürt Zrt. kifejlesztette a flash-kártyával működő digitális fényképezőgépek, kamerák és mobiltelefonok adatmentését, és az ehhez kapcsolódó biztosítást, hogy nyaralásunk gondtalanul teljen.
  • A Generali „Flash Doktor” biztosítása egyhetes nyaralásra már 900 Ft díj ellenében védelmet nyújt kameránknak.
  • A Kürt Zrt. adatmentési szakemberei világviszonylatban is egyedülálló megoldást dolgoztak ki a fizikailag sérült, így hagyományos módszerekkel menthetetlen flash adattárolók mentésére.

Az eredeti sajtóközlemény

Újdonság: fotómentés Flash Doktorral

Fényképek

Erdős Mihály

Idézetek

Erdős Mihály, az EUB elnök-vezérigazgatója

  • „A speciális technológiának köszönhetően a nyaralók pár száz forint biztosítási díj ellenében mentesülhetnek az adatmentés több tízezer forintos költségétől, és biztonságban tudhatják pótolhatatlan nyaralási emlékeiket is.”

Kapcsolódó tartalmak

A Generali honlapja

Az EUB honlapja

Céginformáció

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

A Generali-Providencia ötszörös Kiváló Márka, az Euromoney brit gazdasági-üzleti magazin felmérése alapján 2005-ben Kelet-Közép-Európában a szektor legjobb vállalata, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének véleménye alapján többszörös szolgáltatás minőségi verseny győztes. 2006-ban megkapta a legjobb kelet-közép-európai biztosítónak járó elismerést a Nemzetközi Alkusz Szövetségtől. Ugyanebben az évben elnyerte a European Foundation for Quality Management „Elismerés a Kiválóságért” nemzetközi elismerését. 2007-ben General Casco terméke magyar minőség díjas lett, e-oktatás kategóriában Magyar Minőség Háza díjat nyert, weblapja pedig elnyerte az Év Honlapja 2007 elismerést. 2008-ban a magyarországi Good CSR Program keretében társadalmi felelősségvállalás díjat nyert. Az 1,2 millió ügyféllel rendelkező Generali-Providencia Biztosító Zrt. a hazai biztosítási piac második legnagyobb biztosítótársasága, a 14 közép-kelet-európai országban működő Generali PPF Holding B.V. leányvállalata. A Holding leányvállalatain keresztül 14 milliárd euró értékű vagyont kezel, és a régióban 10 millió ügyféllel rendelkezik. A Hollandiában bejegyzett Generali PPF Holding szervezeti központja a Cseh Köztársaság területén, Prágában van. A Generali PPF Holding B.V. az  Assicurazioni Generali (51%) és a PPF Csoport (49%) közös vállalata.

Európai Utazási Biztosító

Az Európai Utazási Biztosító elődjét több mint száz éve alapították Budapesten, a világ legelső utazási biztosítójaként. Bár tevékenysége a II. világháború után közel négy évtizedig szünetelt Magyarországon, 1989-ben, a Generali megjelenésével újra elindult a hagyományos utasbiztosítások értékesítése. 1997. január elsején új fejezet kezdődött az EUB életében: éppen 90 évvel az első alapítás után megalakult az önálló Európai Utazási Biztosító Rt.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr