rss
Új igazgató a Deloitte Adóosztályán

Új igazgató a Deloitte Adóosztályán

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte magyarországi irodájának adótanácsadási osztálya. Knébel Tamás igazgató a Közvetett adók csoport vezetését látja el.

Kulcsinformációk

  • Knébel Tamás (37) regisztrált adótanácsadó.
  • A szakértő jelentős szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik az adótanácsadás szinte minden területén.
  • Kiemelt szakterületei: a transzferárazás, a társasági adó, illetve a vállalati felvásárlásokhoz és összeolvadásokhoz kapcsolódó adózási tanácsadás.
  • Iparági tapasztalatait főként az energia, ingatlan, ipari és fogyasztói termékek piacán szerezte.

Az eredeti sajtóközlemény

Új igazgató a Deloitte Adóosztályán

Fénykép

Knébel Tamás

Kapcsolódó tartalmak

A Deloitte honlapja

Céginformációk

A Deloitte név a Deloitte Touche Tohmatsu svájci “Verein” és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr