rss
Hazánkban is bemutatták az első magyar tervezésű luxus sportkupét

Hazánkban is bemutatták az első magyar tervezésű luxus sportkupét

A Vulca Concorde Edition csak magyar megrendelők számára lesz elérhető

A sikeres nemzetközi bemutatkozást követően Magyarországon is bemutatták a fiatal magyar formatervező, Tárnok Zsolt által tervezett olasz gyártású Vulca S sportkupét. Ez az egyike annak a tíz luxusautónak, melyet egy olasz autógyártó a 27 éves designer tervei alapján készített el. Az autó értéke meghaladja a 107,8 millió forintot.

Kulcsinformációk

  • A Vulca S egy fiatal magyar formatervező, Tárnok Zsolt és az olasz autóműhely, a Faralli & Mazzanti Auto együttműködésének eredménye.
  • A kézzel készített luxus sportautó csak tíz példányban lesz elérhető, minden elemét a vevők kívánságai szerint alakítanak ki.
  • A műhely elkészített egy Vulca Concorde elnevezésű designt is, kizárólag magyar megrendelők számára. Ez a típus többek között egyszínű fényes fehér fényezésében és klasszikusabb műszereiben különbözik a Vulca S-től.
  • A Vulca S 6,0 literes, 630 lóerős V10-es motorral, a Concorde Edition pedig egy V8-as, 4,4 literes motorral készül.
  • A Concorde a kezdetektől támogatta Tárnok Zsoltot, mert fontosnak tartja, hogy a nemzetközileg is elismert magyar teljesítmények itthon is elismerést kapjanak.

Az eredeti sajtóközlemény

link: Hazánkban is bemutatták az első magyar tervezésű luxus sportkupét

Fényképek

Videók

Idézetek

Tárnok Zsolt, a Vulca designere

„Az érdeklődés nagy és folyamatos, pozitívak a visszajelzések nemzetközi szinten a potenciális vevők körében és a szaksajtóban is. Az előbbiek számára az egyedi kialakításon túl leginkább az vonzó, hogy az ilyen mértékben limitált szériás autók folyamatosan növelik az értéküket, tehát befektetésnek is kiválóak.”

„A Vulcával nem ér véget a Faralli & Mazzantival megkezdett közös munka, több új modellen dolgozunk jelenleg.”

Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója

„Nagyon fontos számunkra, hogy segítsük azon magyar vívmányok itthoni elismertségének megteremtését, melyek kiemelkedő eredményeket értek el nemzetközi szinten. Ilyen volt a Gömböc, és ilyen most a Vulca is.”

Kapcsolódó tartalmak

Céginformációk

A Concorde Alapkezelő zrt.-ről

A Concorde Alapkezelő, mely a Concorde Csoport tagja, több mint kétszáznegyven milliárd forint kezelt vagyonnal Magyarország legnagyobb független – nem banki és biztosítói –privát vagyonkezelő cége. A vagyonkezelés mellett tevékenységi körébe tartozik továbbá a pénzügyi tervezés, a befektetési tanácsadás, valamint az adó- és örökösödési tanácsadás. Az alapkezelők szövetségének adatai szerint a Concorde Alapkezelő termékei évek óta a piaci átlagot jóval meghaladó hozamokat produkálnak, a hozamlisták elején szerepelnek. A Concorde számára üzleti tevékenységén túl kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás a kulturális, tudományos és a non-profit szférában. A támogatandó kezdeményezések kiválasztása során mindig hangsúlyos, hogy azok lehetőleg minél szélesebb rétegeket érintsenek, és fiatal magyar tehetségeket támogassanak. Az egyes programok finanszírozásán túl az alapítványok működésének megszervezésében és munkájának aktív segítésében is közreműködünk, már több mint tíz éve nyújtunk segítséget ilyen formában különböző szervezeteknek.

A Faralli & Mazzantiról

A gyártó F&M Auto srl. olasz autóépítő cég több mint 40 éves autórestaurátori múlttal rendelkezik, ezen a területen a világ élvonalába tartozik. Műhelyükben egymást érik az olasz és angol klasszikus autókülönlegességek, sportkocsik és prototípusok, melyeket teljes körűen restaurálnak, és működőképesen adnak vissza gazdáiknak. A két család -- Faralli és Mazzanti -- a céget azzal a céllal alapította, hogy felélesszék a régi neves karosszériaműhelyek szellemét, ahol minden egyes elkészült darabot egyedileg, a tulajdonos igényei szerint gyártottak le, teljes mértékben kézi munkával.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr