rss
A FLOW PR látja el a VELUX vállalati kommunikációs feladatait

A FLOW PR látja el a VELUX vállalati kommunikációs feladatait

Június elsejétől a FLOW PR (korábban Privy Council Communications) végzi a VELUX Magyarország Kft. vállalati kommunikációs feladatait.

Kulcsinformációk

  • A VELUX Magyarország Kft. többfordulós, meghívásos tenderen választott kommunikációs ügynökséget.
  • A nyertes FLOW PR feladata a VELUX Magyarország Kft. vállalati imázsépítésének megtervezése és kivitelezése.
  • Az ügynökség munkája a vállalati márkaépítés keretében a VELUX Magyarország Kft. társadalmi szerepvállalási és fenntarthatósági kezdeményezéseinek kommunikációjára is ki fog terjedni.
  • A napi szintű kommunikációs feladatok elvégzésén túl a rövid- és hosszútávú kampánytervek és kommunikációs stratégiák kidolgozása is az együttműködés részét fogja képezni.

Az eredeti sajtóközlemény

link: A FLOW PR látja el a VELUX vállalati kommunikációs feladatait

Kép

FLOW PR

Kapcsolódó linkek

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

A FLOW PR honlapja

Céginformációk

VELUX Magyarország Kft.
A VELUX Cégcsoport VELUX tetőtéri ablakokat, valamint más, a természetes fényt és a friss levegőt beengedő, így a környezetet, a mindennapi életet jobbá tévő épület- és létesítményelemeket fejleszt ki, állít elő és értékesít. A VELUX Cégcsoport anyavállalata a VKR Holding, amelynek tulajdonosa a VELUX Alapítványok. 2009-ben a VKR Group 2,1 milliárd eurós árbevételt generált.

FLOW PR
Az ügynökség 2003-ban alakult Privy Council Communications néven, a Flow Corporation csoport tagja. A csoport árbevétel szempontjából jelenleg az egyik legnagyobb magyarországi kommunikációs cégcsoport, 2008. évi árbevétele meghaladta az 1 milliárd forintot. A vállalatcsoport 2008-ban közel 40 millió forint értékben nyújtott támogatást társadalmi célú szolgáltatással fogyatékosokkal foglalkozó és a kultúra területén működő civil szervezeteknek, intézményeknek. A FLOW PR  stratégiai kommunikációs tanácsadásra, válságkommunikációra, médiamenedzsmentre és általános public relations tevékenységre fókuszál.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr