rss
Dr. Futó Pétert nevezték ki a BUSINESSEUROPE alelnökévé

Dr. Futó Pétert nevezték ki a BUSINESSEUROPE alelnökévé

A munkaadói érdekeket összeurópai szinten képviselő legbefolyásosabb csúcsszervezet, a 34 ország 40 munkáltatói szövetségét tömörítő BUSINESSEUROPE az MGYOSZ elnökét, Dr. Futó Pétert választotta alelnökévé június 10-11-i madridi közgyűlésén.

Kulcsinformációk

  • A BUSINESSEUROPE, Európa legnagyobb munkaadói szervezete múlt heti ülésén döntött arról, hogy Dr. Futó Pétert, az MGYOSZ elnökét nevezi ki alelnökévé, kinevezése két évre, a 2010. július 1-től, 2012. június 30-ig terjedő időszakra szól.
  • A BUSINESSEUROPE nyolc alelnöke az Elnök közvetlen tanácsadójaként befolyással bír a szervezet európai érdekérvényesítő stratégiájának alakítására; feladata továbbá a nemzeti és európai sajtó tájékoztatása is.
  • Dr. Futó Péter az európai munkaadói szervezet alelnökeként a következő két évben olyan rangos konferenciák védnökeként és szónokaként jelenik majd meg a BUSINESSEUROPE részéről, mint például az évente Brüsszelben megrendezésre kerülő European Business Summit.
  • A magyar elnökséget záró, 2011-ben megvalósuló üzleti csúcsrendezvény előkészítésében az MGYOSZ is szervesen közre fog működni.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Dr. Futó Pétert nevezték ki a BUSINESSEUROPE alelnökévé

Fényképek

Idézetek

„Nagy megtiszteltetés a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége számára a BUSINESSEUROPE döntése.

„A legbefolyásosabb európai munkaadói szervezet élén hangsúlyos szerepünk lesz a következő két évben az európai szintű munkaadói érdekképviselet ellátásában, és ez számos lehetőséget hordoz magában a magyarországi vállalkozói szféra számára is.”
Dr. Futó Péter elnök, Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége

Kapcsolódó tartalmak

A BUSINESSEUROPE honlapja

Az MGYOSZ honlapja

Céginformációk

BUSINESSEUROPE
Az 1958-ban alakult Businesseurope – korábban UNICE – Európa legbefolyásosabb munkaadói érdekképviseleti szervezeteként 34 ország 40 munkaadói szövetségeit tömöríti, és 25 multinacionális vállalat is közvetlen tagja. A Businesseurope 20 millió kis-, közép- és nagyvállalatot képvisel, amelyek összesen 106 millió embernek adnak munkát az Unióban. Az MGYOSZ 2005 óta tagja a szervezetnek.
Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) 1902-ben alakult. A versenyszféra több mint 60%-át képviseli mind a befektetett tőke mind a forgalom és a munkavállalók számát tekintve. 15 megyei-regionális és 51 szakmai szövetséget tömörít.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr