rss
Számítógépes bűncselekmények felderítésének specialistája a Deloitte magyarországi irodájánál

Számítógépes bűncselekmények felderítésének specialistája a Deloitte magyarországi irodájánál

A Deloitte Zrt. Informatikai biztonság és adatvédelem üzletágának csapata a számítógéppel elkövetett bűncselekmények felderítésében, és az etikus hacking területén kiemelkedő tapasztalattal bíró szakemberrel bővült a közelmúltban.

Kulcsinformációk

  • Barta Csaba (28) a számítógépes visszaélések vizsgálatának minősített szakértője.
  • Szakterületéhez tartoznak a forensic vizsgálatok, a különféle betörési tesztek, az etikus hacking, illetve az incidensreagálás.
  • A fiatal szakember a NetAcademia Oktatóközpont oktatója.
  • Barta Csaba nevéhez fűződik egy mindeddig csupán elméleti lehetőségként kezelt biztonsági probléma (jelszó nélküli belépés egy védett operációs rendszerbe) kihasználásának teljesen saját fejlesztésen alapuló bemutatása is.

Az eredeti sajtóközlemény

Számítógépes bűncselekmények felderítésének specialistája a Deloitte magyarországi irodájánál

Fénykép

Barta Csaba

Kapcsolódó tartalmak

A Deloitte honlapja

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte név a Deloitte Touche Tohmatsu svájci “Verein” és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Közép-európai Deloitte-ról
A Közép-európai Deloitte a Deloitte Central Europe Holdings Limited ernyőszervezet alá tartozó cégek regionális szervezete. A Deloitte Central Europe Holdings Limited a DTT közép-európai tagja. A szolgáltatásokat a közép-európai Deloitte leány- és tagvállalatai nyújtják, amelyek különálló és független jogi személyek. A Deloitte Central Europe Holdings Limited leányvállalatai és tagvállalatai a régió vezető, szakmai szolgáltatásokat nyújtó cégei közé tartoznak, amelyek több mint 4000 alkalmazottal kínálják szolgáltatásaikat 17 ország több mint 30 irodájában.
A Deloitte Magyarországról
Magyarországon a szolgáltatásokat a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. (Deloitte Kft.), illetve a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. (Deloitte Zrt.) nyújtja (melyek közös neve “Deloitte Magyarország”). Mindkét társaság a Deloitte Central Europe Holdings Limited tagvállalata. A Deloitte Magyarország hat szakmai területen – könyvvizsgálat, adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadás, illetve vállalati kockázatkezelési szolgáltatások és jogi szolgáltatások (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) – tölt be kiemelkedő szerepet az országban, és kínál szolgáltatásokat több mint 400 hazai és külföldi szakértője segítségével.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr