rss
Terézanyut több mint 1200 mű közül választották Aranykönyvvé az olvasók

Terézanyut több mint 1200 mű közül választották Aranykönyvvé az olvasók

Az évtized kedvenc könyve címéért folyó versenyben Rácz Zsuzsa „Állítsátok meg Terézanyut!” című műve nyerte meg a Libri Aranykönyv díjat a szórakoztató irodalom kategóriában. A népszerű történet „Nesze Neked Terézanyu!” címmel megjelent folytatása szintén bekerült a legjobbak közé.

Kulcsinformációk

  • Május 20-án este adták át a Libri Aranykönyv-díj közönségszavazásának idei elismeréseit az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
  • Öt kategóriában  összesen egymillió szavazat érkezett.
  • A szórakoztató irodalom kategória győztese a hazai szerzők között Rácz Zsuzsa, Állítsátok meg Teréanyut! című könyve lett.

Az eredeti sajtóközlemény

Terézanyut több mint 1200 mű közül választották Aranykönyvvé az olvasók

Fényképek

Rácz Zsuzsa a Libri Aranykönyv díjátadójánTerézanyu logoRácz Zsuzsa a Libri Aranykönyv díjátadóján

Videó

Rácz Zsuzsa a Libri Aranykönyv-díjról

Idézetek:

Rácz Zsuzsa:

  • “Hatalmas megtiszteltetés, hogy Terézanyu ’Aranyanyu’ lett. Legalább ekkora öröm, hogy a frissen megjelent folytatás, a Nesze Neked Terézanyu! is a legjobbak között, a 12. helyen végzett.”
  • “A Libri Aranykönyv-díj hatalmas inspirációt ad nekem, hogy megírjam a Terézanyu-Trilógia befejező részét.”

Kapcsolódó tartalmak

Terézanyu weboldala

Az Ulpius kiadó weboldala

Információk

Rácz Zsuzsa
Rácz Zsuzsa író. 1972-ben Miskolcon született, tíz éven át volt szabadúszó újságíró, majd pr-es és reklámszövegíró. Első könyve 1998-ban jelent meg Kábítószeretet címmel. Az írás mellett Rácz Zsuzsa jelenleg szupervízorként és coachként dolgozik.
Terézanyu-könyvek
Rácz Zsuzsa első regénye 2002-ben jelent meg Állítsátok meg Terézanyut! címmel, amelynek szingli főhősnője gyorsan az olvasók szívébe lopta magát. A könyv rövid időn belül bestseller lett, több mint 140 000 eladott példánnyal.  A nagysikerű történet folytatása 2009 novemberében jelent meg Nesze Neked Terézanyu! címmel, amely már nem a szingli-lét krónikája, hanem a “holtomiglan- holtodiglan”- kérdését, vagyis az elköteleződés dilemmáit járja körbe pimasz humorral.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr