rss
Kortárs művészet raktárkapukon – Fiatal dizájnereket támogat az Euro Mini Storage

Kortárs művészet raktárkapukon – Fiatal dizájnereket támogat az Euro Mini Storage

Az önkiszolgáló miniraktárakat működtető Euro Mini Storage rendhagyó pályázat kiírásával segíti a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjait. Az egyetemmel kötött együttműködés keretében a cég hét tehetséges hallgatónak biztosít nem mindennapi bemutatkozási lehetőséget.

Kulcsinformációk

  • A fiatal művészek az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál található Euro Mini Storage hét, egyenként több mint 6 négyzetméteres, a Gyáli útra néző raktárkapuit festhetik ki.
  • Az Euro Mini Storage a pályázattal a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tehetséges hallgatóit támogatja.
  • A nyertes művek várhatóan nyáron kerülnek az Euro Mini raktárkapuira.
  • Az akcióval kapcsolatos részletek a MOME line design műhely weboldalán olvashatók.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Kortárs művészet raktárkapukon

Fényképek

Idézetek

„Az elmúlt évek gazdasági nehézségei nemcsak az üzleti szféra helyzetét, hanem a művészek érvényesülését is megnehezítették. Ezért fontosnak tartjuk, hogy mi is hozzájáruljunk a kortárs magyar művészet és design népszerűsítéséhez.”
Danu M. Temelie, az Euro Mini Storage ügyvezető igazgatója

„Mivel az Euro Mini Storage budapesti raktárépülete forgalmas, jól látható helyen van, a raktárkapukra festett műveket számos közlekedő csodálhatja meg. Így az általunk támogatott fiatalok munkáját a szélesebb közönség is megismerheti.”
Danu M. Temelie, az Euro Mini Storage ügyvezető igazgatója

Kapcsolódó tartalmak

A MOME line design műhely weboldala

Pályázati kiírás: Tervezz és fess raktárkapukat az Euro Mini Storage-nak!

Céginformációk

Az Euro Mini Storage az első olyan önkiszolgáló raktár Magyarországon, amelyet kifejezetten az egyedi raktározási célok kiszolgálására hoztak létre. A 2009 novemberében megnyílt 7800 négyzetméteres épület mintegy 1000 különféle méretű, biztonságos tárolóegységet kínál magánszemélyek és vállalkozások számára. A 7 millió eurós kanadai befektetéssel létrejött beruházás mellett a vállalat a következő három évben további négy fővárosi helyszínen tervez hasonló miniraktárakat nyitni. A világ számos nagyvárosában már népszerű magánraktározási koncepció Közép-Kelet Európában, így Magyarországon is újgenerációs szolgáltatásnak számít. Web: www.euroministorage.hu


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr