rss
Öt millió forint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének

Öt millió forint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. által létrehozott Generali a Biztonságért Alapítvány 5 millió forintos segítséget nyújt a vihar és az árvíz által leginkább sújtott Borsod-Abaúj-Zemplén megyének. Az alapítvány 3 millió forintot biztosít a megyének, és további 2 millió forintot ad Miskolc város önkormányzatának.

Kulcsinformáció

  • Az elmúlt napok szélsőséges időjárása több milliárd forintos pusztítást végzett Magyarországon.
  • A legsúlyosabb helyzettel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kell szembesülniük az embereknek: több mint 60 települést sújt árvíz, sokakat ki is kellett telepíteni otthonukból.
  • A Generali a Biztonságért Alapítvány 5 millió forintot ajánlott fel a BAZ megyei lakosok megsegítésére.

Az eredeti sajtóközlemény

Öt millió forint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének

Fényképek

Idézetek

Paál Zoltán, a Generali a Biztonságért Alapítvány kurátora

  • „A Generali a Biztonságért Alapítvány mindig nagy gondot fordított a tevékenységével összefüggő, a társadalom számára fontos ügyekre. Úgy gondoljuk, hogy biztonságunk és lakókörnyezetünk védelme és biztosítása mindannyiunk közös felelőssége. Ezért is éreztük feladatunknak, hogy a térségnek felajánlott pénzbeli hozzájárulással is segítsük a vihar- és árvízkárosultakat ebben a rendkívüli helyzetben. Bízunk benne, hogy az 5 millió forint segít abban, hogy a károsultak minél előbb visszaköltözhessenek otthonukba, illetve mielőbb megkezdődhessenek az árvízvédelmi és a helyreállítási munkálatok.”

Kapcsolódó tartalmak

A Generali a Biztonságért Alapítvány honlapja

A Generali felkészült a kárbejelentési rohamra

Biztosítással a viharszezon ellen

A szélsőséges időjárás a mezőgazdaságot is sújtja

Időjárási károktól óv a Generali

Céginformációk

Generali a Biztonságért Alapítvány

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. által alapított szervezetként elkötelezett szerepet vállalunk a társadalmilag fontos kérdések felkarolásában. Hisszük, hogy munkánkkal hatással vagyunk társadalmunkra, annak kultúrájára, a lakosság gondolkodására.
Az általunk támogatott, vagy a közreműködésünkkel létrejött eseménysorozatok és akciók közül több rendezvénnyel már hagyományt teremtettünk. Tevékenységünk során a baleset-megelőzéstől kezdve a biztonságos közlekedésre nevelésen át programok széles körét támogatjuk. Fő célcsoportunknak elsősorban a fiatalokat, a gyermekeket tekintjük, akik lényegesen sérülékenyebbek és védtelenebbek a mindennapi helyzetekben.
A többéves múltra visszatekintő baleset-megelőzési tevékenységben az alapítvány kiemelkedő partnere az Országos Baleset-megelőzési Bizottság, de együttműködünk más közhasznú szervezetekkel és az üzleti szféra több felelősségteljes társaságával is.
Népszerű, gyermekeket is megmozgató akcióink – úgy, mint az őszi országos közúti ellenőrzéseket játékos formában megtartó Alma-Citrom akciók – szinte mindenki számára ismertek. Az Alapítvány országosan 39 közúti sebességjelző berendezés telepítésével járul hozzá a közlekedésbiztonság megteremtéséhez. A berendezések iskolák és óvodák, forgalmas csomópontok közelében figyelmeztetik az autózókat aktuális sebességükre, ezzel hívják fel a figyelmet a sebességkorlátozások betartására.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr