rss
Új vezető a Budapest Bank vállalati üzletága élén

Új vezető a Budapest Bank vállalati üzletága élén

Tóth Viktort (39) nevezik ki a Budapest Bank vállalati üzletága, a Budapest Bank Business élére. A szakember, aki jelenleg az üzletág értékesítési vezetői pozícióját tölti be, 2010. május 17-i hatállyal veszi át új feladatkörét.

Kulcsinformációk

  • Tóth Viktort (39) nevezik ki a Budapest Bank vállalati üzletága, a Budapest Bank Business élére.
  • A szakember közel két évtizedes bankszakmai tapasztalattal rendelkezik 1998 óta a Budapest Bank munkatársa.
  • Tevékenysége során elsősorban a vállalati értékesítésben töltött be különböző vezetői munkaköröket, jelentős szerepe volt a gazdasági kihívásokhoz való sikeres alkalmazkodásban.
  • Tóth Viktor az új pozícióját 2010. május 17-től tölti be. A szakember Plank Gábort váltja a vezetői beosztásban, aki 12 év után válik meg a Budapest Banktól.

Idézetek

Tóth Viktor, a Budapest Bank Business értékesítési vezetője, az üzletág kijelölt új vezetője:

„Örömmel várom az új kihívást, amit a vállalati üzletág vezetése jelent. A banknál töltött évek során volt alkalmam átfogóan megismerni a kkv-szegmenst, így új szerepemben is azon dolgozom, hogy a kkv-k elkötelezett partnereként továbbra is hozzájáruljunk a szektor fejlődéséhez.”

Eredeti közlemény

Link: Új vezető a Budapest Bank vállalati üzletága élén

Képek

Tóth Viktor

Tóth_Viktor_portré

Budapest_Bank_TothViktor_előadás

 

Kapcsolódó tartalmak

A Budapest Bank Business termékei és szolgáltatásai

Tóth Viktor a Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga támogatásáról

Tóth Viktor a kis- és középvállalatokat elismerő Partner-díjról

Céginformáció

Budapest Bank
A Budapest Bank Nyrt. az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben, a magyarországi kétszintű bankrendszer kialakulásakor jött létre. 1995 óta tulajdonosaként a GE (General Electric Company) biztosítja a bank szilárd pénzügyi hátterét. A Budapest Bank a GE Capital Globális Banki üzletág részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a közép- és kisvállalatok számára.
A bank országos hálózata 101 bankfiókot és egy önálló Money Plus központot foglal magában. Pénzügyi mutatóit tekintve az első tíz legnagyobb hazai bank egyike.
A Budapest Bank Money Plus privát banki szolgáltatása immár országszerte 23 Money Plus irodában érhető el.
A Budapest Bank-csoport tagjai, a Budapest Bank Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalatai: a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Flotta Zrt., a Budapest Alapkezelő Zrt., valamint a Budapest Lízing Zrt.
További információ és a bank korábbi sajtóközleményei elérhetők a www.budapestbank.hu/sajtoszoba internet oldalon.

GE Capital Globális Banki üzletág
A GE Capitalhez tartozó Globális Banki üzletág haladó és rugalmas pénzügyi megoldásokat kínál a világ 26 országában: a hitelkártyáktól és a személyi kölcsönöktől az autófinanszírozáson át a megtakarításokig számos innovatív pénzügyi termékkel áll ügyfelei rendelkezésére.
 A GE Capital részeként működő Globális Banki üzletág nagy múltra tekint vissza az ügyfelek és partnerek minőségi kiszolgálásában, sikerrel segíti őket üzleti céljaik elérésében, álmaik megvalósításában.
A GE Capital a General Electric (NYSE: GE) átfogó pénzügyi üzletága, mely termékek és szolgáltatások széles skálájával áll az ügyfelek, viszonteladók és a vállalatok rendelkezésére az egész világon. További információ a GE Capitalről valamint a General Electricről a www.ge.com oldalon olvasható.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr