rss
Egyenlítő Hitel: új, innovatív jelzáloghitel konstrukció a Budapest Banktól

Egyenlítő Hitel: új, innovatív jelzáloghitel konstrukció a Budapest Banktól

  

 Megtakarítással ötvözve csökkenthető a hiteltartozás 

A Budapest Bank Egyenlítő Hitel néven a magyarországi hitelpiacon elsőként kínálja mától új, megtakarításhoz kapcsolt jelzáloghitel-termékét, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megtakarításaikon keresztül csökkentsék jelzáloghitelük futamidejét. 

Kulcsinformációk

  • Az Egyenlítő Hitellel a Budapest Bank ismét kategóriát teremt a hazai jelzáloghitel-piacon.
  • Az új hiteltípus lehetővé teszi, hogy az ügyfél lekötetlen megtakarításokat helyezhessen el a jelzáloghitelhez kapcsolódó folyószámlán, amelynek pozitív egyenlege kamatkedvezményt biztosít számára, így csökkentve a hiteltartozást.
  • Az Egyenlítő Hitel a magyarországi piacon elsőként kínált olyan jelzáloghitel konstrukció, amely a hitelhez kapcsolódó folyószámlán lévő összegek révén csökkenti a banknak megfizetett kamat összegét: a rendszeres megtakarítást a kedvezményes hitel lehetőségével ötvöző Egyenlítő Hitel futamideje így jelentősen lerövidülhet.
  • Az Egyenlítő Hitel minimum összege 5 millió forint; a termék forint alapon igényelhető, így az ügyfelek elkerülhetik az árfolyam-kockázatot, és kiszámítható módon törleszthetik a havi részleteket. Az új konstrukció Lakásvásárlási, Adósságrendező és Szabad felhasználású jelzáloghitelként is igényelhető.
  • Az ügyfélnek nem kell lekötnie megtakarításait: a folyószámlán elhelyezett összeg bármikor hozzáférhető, és szabadon felhasználható.

Eredeti sajtóközlemény

link: Egyenlítő Hitel: új, innovatív jelzáloghitel konstrukció a Budapest Banktól 

Idézetek

Szentpétery Csaba, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője: 

“A Budapest Bank célja, hogy az ügyfelek igényeit felismerve, biztonságos, innovatív termékeket kínálva számukra erősítse jelenlétét a jelzáloghitelezés területén. A jelzáloghitel-tartozást a megtakarítások pozitív egyenlegével csökkentő termékek Nyugat-Európában igen sikeresek, elterjedtek. Az ügyfelek az Egyenlítő Hitel segítségével a kedvező ingatlanpiaci trendeket kiaknázva kerülhetnek közelebb céljaikhoz – legyen szó lakásvásárlásról, felújításról vagy akár adósságrendezésről.” 

“A termékkel szeretnénk ösztönözni a megtakarítási hajlandóságot is: a félretett összegek nemcsak a tartozást csökkentik, de rugalmas, bármikor hozzáférhető formában kamatkedvezményt biztosíthatnak.” 

Paragi Zoltán, a Budapest Bank lakossági hitelezési vezetője: 

Az Egyenlítő Hitellel átírtuk a banki axiómát: nem számítunk fel olyan pénz után hitelkamatot, amelyet az ügyfelünk nálunk tart.” 

Képek

Szentpétery Csaba, a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetője

Paragi Zoltán, a Budapest Bank lakossági hitelezési vezetője

egyenlito_abra

Budapest Bank sajtóesemény Egyenlítő Hitel

Budapest Bank sajtóesemény Egyenlítő Hitel - Fatér Gyula

Budapest Bank sajtóesemény Egyenlítő Hitel - Paragi Zoltán

Kapcsolódó tartalmak

A Budapest Bankról 

• A lakossági termékekről 

Az Adósságrendező Hitelről 

Céginformáció

Budapest Bank
A Budapest Bank Nyrt. az egyik legelső hazai kereskedelmi bankként 1987-ben, a magyarországi kétszintű bankrendszer kialakulásakor jött létre. 1995 óta tulajdonosaként a GE (General Electric Company) biztosítja a bank szilárd pénzügyi hátterét. A Budapest Bank a GE Capital Globális Banki üzletág részeként teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat kínál mind a lakosság, mind a közép- és kisvállalatok számára.

  

 A bank országos hálózata 101 bankfiókot és egy önálló Money Plus központot foglal magában. Pénzügyi mutatóit tekintve az első tíz legnagyobb hazai bank egyike. 

A Budapest Bank Money Plus privát banki szolgáltatása immár országszerte 23 Money Plus irodában érhető el. 

A Budapest Bank-csoport tagjai, a Budapest Bank Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalatai: a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Flotta Zrt., a Budapest Alapkezelő Zrt., valamint a Budapest Lízing Zrt. 

További információ és a bank korábbi sajtóközleményei elérhetők a www.budapestbank.hu/sajtoszoba internet oldalon. 

GE Capital Globális Banki üzletág 

A GE Capitalhez tartozó Globális Banki üzletág haladó és rugalmas pénzügyi megoldásokat kínál a világ 26 országában: a hitelkártyáktól és a személyi kölcsönöktől az autófinanszírozáson át a megtakarításokig számos innovatív pénzügyi termékkel áll ügyfelei rendelkezésére. 

A GE Capital részeként működő Globális Banki üzletág nagy múltra tekint vissza az ügyfelek és partnerek minőségi kiszolgálásában, sikerrel segíti őket üzleti céljaik elérésében, álmaik megvalósításában. 

A GE Capital a General Electric (NYSE: GE) átfogó pénzügyi üzletága, mely termékek és szolgáltatások széles skálájával áll az ügyfelek, viszonteladók és a vállalatok rendelkezésére az egész világon. További információ a GE Capitalről valamint a General Electricről a www.ge.com oldalon olvasható. 

További információ: 

Budapest Bank Sajtóosztály 

CS. TÓTH Marianna, PR vezető 

Tel.: (1) 450-6097 

Mobil: 06 309 226 226


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr