rss
Deloitte közép-európai Technology Fast 50 verseny

Deloitte közép-európai Technology Fast 50 verseny

A Deloitte idén is meghirdeti közép-európai Technology Fast 50 versenyét. A technológiai szektor vállalatai számára rendezett regionális megmérettetésre idén a tizenegyedik alkalommal kerül sor. A verseny nem csupán a több éve a piacon működő vállalatokat, hanem a feltörekvő technológiai cégeket is rangsorolja.

Kulcsinformáció

 • A tavalyi évben az AITIA volt a leggyorsabban növekvő technológiai cég Magyarországon.
 • A verseny presztízse évről-évre nő, hiszen egyre több ország vállalatai csatlakoznak a megmérettetéshez – a tavalyi listán így már tíz ország képviseltette magát.
 • Az elsődleges rangsoron és a Fast 50 díjakon kívül, a Deloitte Rising Star díjjal jutalmazza a piacon legalább három, de legfeljebb öt éve jelen lévő leggyorsabban növekvő technológiai vállalatokat, illetve Big 5 díjat kaphatnak azok a cégek, amelyek árbevétele 2009-ben meghaladta a 25 millió eurót.
 • A fentieken kívül egy új, Sustainable Growth (fenntartható növekedés) díjat is létrehozott a Deloitte, azon cégek számára, amelyek a verseny 2000. évi indulása óta a legtöbb egymást követő évben szerepeltek a Közép-Európai Technology Fast 50 ranglistáján.
 • Az idei verseny 2010. július 9-én zárul.
 • A korábbi évekhez hasonlóan, a győztes cégek automatikusan bekerülnek a Deloitte EMEA Technology Fast 500 európai versenyébe.

Az eredeti sajtóközlemény

Deloitte  közép-európai Technology Fast 50 verseny

Fényképek

 

Idézetek

Kovács Domonkos, a Deloitte Fast 50 programjának igazgatója:

 • “A tavalyi növekedési arány a válsággal sújtott gazdasági környezetben kiváló teljesítménynek számít. Habár továbbra is a szoftver ágazat uralta a listát, az első négy leggyorsabban fejlődő cég közül három is az internet szektorból került ki.”
 • “Mindkét iparág rengeteg lehetőséget tartogat, és az idén további növekedésre számítunk.”

A jelentkezés feltételei

 • A „Közép-Európa 50 leggyorsabban fejlődő technológiai cége” kategóriában azon technológiai vállalat indulhat, amely olyan saját technológiával rendelkezik, amely nagyban hozzájárul a vállalat üzemi árbevételéhez, és amely vállalat az árbevételének jelentős részét fordítja technológiai kutatás-fejlesztésre.Feltétel továbbá, hogy a jelentkező vállalat árbevétele (az árbevételt legalább öt éven keresztül azonos módon kell elszámolni) legalább 50 000 EUR legyen, továbbá legalább öt éve működjön a vállalat. További feltétel a külföldi stratégiai vállalatok többségi tulajdonban lévő leányvállalatai nélküli tulajdonosi szerkezet, valamint az, hogy a vállalat központja valamely, a programban részt vevő közép-európai országban legyen.
 • A “Rising Star” kategóriában azon technológiai vállalat indulhat, amely olyan saját technológiával rendelkezik, amely nagyban hozzájárul a vállalat üzemi árbevételéhez, és amely vállalat az árbevételének jelentős részét fordítja technológiai kutatás-fejlesztésre.
  Feltétel továbbá, hogy a jelentkező vállalat árbevétele (az árbevételt legalább öt éven keresztül azonos módon kell elszámolni) legalább 50 000 EUR legyen, és a vállalat legalább három, de legfeljebb öt éve működjön. További feltétel a külföldi stratégiai vállalatok többségi tulajdonban lévő leányvállalatai nélküli tulajdonosi szerkezet, valamint az, hogy a vállalat központja valamely, a programban részt vevő közép-európai országban legyen.
 • A “Big 5″ kategóriában azon technológiai vállalat indulhat, amely olyan saját technológiával rendelkezik, amely nagyban hozzájárul a vállalat üzemi árbevételéhez, és amely vállalat az árbevételének jelentős részét fordítja technológiai kutatás-fejlesztésre.Feltétel továbbá, hogy a jelentkező vállalat árbevétele (az árbevételt legalább öt éven keresztül azonos módon kell elszámolni) legalább 50 000 EUR legyen, valamint, hogy 2009 évi árbevétele meghaladja a 25 millió eurót. Szintén feltétele a kategóriában való indulásnak, hogy a vállalat legalább öt éve működjön.  További feltétel a külföldi stratégiai vállalatok többségi tulajdonban lévő leányvállalatai nélküli tulajdonosi szerkezet, valamint az, hogy a vállalat központja valamely, a programban részt vevő közép-európai országban legyen.
 • A “Sustainable Growth” kategóriában azon cégek indulhatnak, amelyek már legalább két egymást követő évben szerepeltek a Technology Fast 50 listán.

Kapcsolódó tartalmak

A Technology Fast 50 oldala

A tavalyi fast50 nyertesek

A Deloitte honlapja

Céginformációk

A Deloitte-ról
A Deloitte név a Deloitte Touche Tohmatsu svájci “Verein” és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat állami és magáncégek részére egyaránt. 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte 165.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Közép-európai Deloitte-ról
A Közép-európai Deloitte a Deloitte Central Europe Holdings Limited ernyőszervezet alá tartozó cégek regionális szervezete. A Deloitte Central Europe Holdings Limited a DTT közép-európai tagja. A szolgáltatásokat a közép-európai Deloitte leány- és tagvállalatai nyújtják, amelyek különálló és független jogi személyek. A Deloitte Central Europe Holdings Limited leányvállalatai és tagvállalatai a régió vezető, szakmai szolgáltatásokat nyújtó cégei közé tartoznak, amelyek több mint 4000 alkalmazottal kínálják szolgáltatásaikat 17 ország több mint 30 irodájában.
A Deloitte Magyarországról
Magyarországon a szolgáltatásokat a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. (Deloitte Kft.), illetve a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Zrt. (Deloitte Zrt.) nyújtja (melyek közös neve “Deloitte Magyarország”). Mindkét társaság a Deloitte Central Europe Holdings Limited tagvállalata. A Deloitte Magyarország hat szakmai területen – könyvvizsgálat, adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadás, illetve vállalati kockázatkezelési szolgáltatások és jogi szolgáltatások (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) – tölt be kiemelkedő szerepet az országban, és kínál szolgáltatásokat több mint 400 hazai és külföldi szakértője segítségével.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr