rss
Közel 200 millió forintos fejlesztés a BGF-en

Közel 200 millió forintos fejlesztés a BGF-en

192,8 millió forintból újította fel sportcsarnokát a Budapesti Gazdasági Főiskola. A fejlesztés során a pályába süllyeszthető színpadot is építettek, így az épület akár kisebb koncerteknek is helyet adhat. A multifunkciós feladatokat ellátó csarnok alapvetően a hallgatók sportolási céljait, közösségi programjait szolgálja majd, de a BGF esetenként lehetőséget biztosít majd az épület bérbe vételére is.

Kulcsinformáció

 • Új, korszerű, többfunkciós közösségi tér: sport- és szabadidős tevékenységek, kulturális rendezvények
 • 35 négyzetméteres süllyeszthető színpad
 • Korszerű technológiák és anyagok alkalmazása, az épület energiafelhasználása harmadára csökkent
 • Épület bruttó hasznos területe: 555 négyzetméterre bővült
 • Átadás: 2010. április 30.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Közel 200 millió forintos fejlesztés a BGF-en

Fotók

A fejlesztést megelőző állapotok és felújított sportcsarnok

Idézetek

Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere

 • „A Külkereskedelmi Kar jelentős szerepet tölt be a kerület oktatási és társadalmi életében, ezért fontos számunkra, hogy az intézmény dolgozói és a hallgatói egyaránt jól érezzék magukat ebben a városrészben. Éppen ezért rendkívüli öröm számunkra, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskola egy olyan épülettel gazdagodott, amely színvonalas sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a jövő nemzedékének.”

Sándorné Dr. Kriszt Éva, a BGF rektora

 • “A Főiskola számára kiemelt fontosságú, hogy hallgatóinak megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket biztosítson, hiszen a sport, a rendszeres testmozgás, a minőségi szellemi szórakozás olyan mind segít a tanulásban való helytállásban.”
 • “Bízunk benne, hogy a főiskolások, kollégisták örömmel használják majd a sportcsarnokot, és hamarosan sok színvonalas rendezvény helyszíne lehet az épület.”

Kapcsolódó tartalmak

A BGF honlapja

Céges információk

Budapesti Gazdasági Főiskola

Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – integrációjával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási (főiskolai) intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2009 szeptemberében a Felsőoktatási Minőségi Díj Aranyfokozatú Elismerő Oklevelében részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr