rss
Falk Art Fórum: szombaton ismét a műtárgyaké a főszerep a Falk Miksa utcában

Falk Art Fórum: szombaton ismét a műtárgyaké a főszerep a Falk Miksa utcában

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az egyre nagyobb ismertségnek örvendő Falk Art Fórum (FAF), az V. kerületi Falk Miksa utca és környékének egésznapos fesztiválja. A belépés az autóknak szigorúan tilos, a művészetek kedvelőinek azonban annál inkább javallott. 2010. április 24-én, szombaton idén először változik a Falk Miksa utca egy egész napra sétálóutcává, hogy az ott, illetve a környékén található galériák, aukciósházak és antikvitások tucatnyi kiállítással és programmal kápráztassák el az immár több ezer főt számláló látogatósereget. A Falk Art Fórum a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának kiemelt támogatásával kerül megrendezésre.

Kulcsinformációk

  • Elnevezés: Falk Art Fórum – 8. Antik és Modern Művészeti Fesztivál
  • Helyszín: Budapest, V. kerület, Falk Miksa utca és környéke
  • Időpont: 2010. április 24. szombat, 14 órától 22 óráig
  • A kiállító galériák: Moró Antik, Rocaille Galéria, Magyar-Francia Galéria, Joan Galéria, Násfa Galéria, Hervé Gallery, Goldbach Galéria, Haas Galéria, MemoArt, Stoll’Art Galéria, MissionArt, Prestige Galéria, Melange Galéria, Anni Domini, Wladis Galéria
  • Tárlatvezetések, előadások, koncertek és zenei programok mellett a Concorde Pontban idén először délután három órától hatig egészséges és segítséggel élő gyerekek játszhatnak szakképzett művészetpedagógusok segítségével, hogy már kisebb korukban is megtapasztalhassák az alkotás örömét.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Falk Art Fórum: szombaton ismét a műtárgyaké a főszerep a Falk Miksa utcában

Fényképek

Idézetek

“Ez már a nyolcadik alkalom, hogy megnyílik a Falk Miksa utca, de még mindig ugyanolyan izgalommal töltenek el az előkészületek.”

“Nagyon nagy örömömre szolgál, hogy már a kezdetektől mellénk állt Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója, akinek köszönhetően ma már a teljes Concorde Csoport támogat minket. A segítségük nemcsak a programok megvalósulása miatt lényeges, hanem azért is, mert bizalmuk a szervezés során minket is megerősít abban a hitünkben, hogy fontos, amit a FAF képvisel.”

Tar Judit ötletgazda, szervező, Falk Art Fórum

Kapcsolódó tartalmak

- Falk Art Fórum

- Falk Art Fórum hetedszer is (Deluxe.hu)

- A galériás negyed újra bizonyított (gondola.hu)

Céginformációk

A Concorde Csoportról

A Concorde Magyarország vezető független befektetési banki tevékenységet végző társasága, melyet 17 éve indítottak el magyar tulajdonosai, és ez idő alatt egy kereskedéssel és elemzéssel foglalkozó pénzügyi cégből vált integrált befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoporttá. A Concorde a Budapesti, Frankfurti és Varsói Értéktőzsde és a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének tagja. A Concorde Csoport négy tagvállalatból áll, ezek: a Concorde Értékpapír Zrt., a Concorde Alapkezelő zrt., a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft. és a Concorde Pénzügyi Tanácsadó Kft. A csoporthoz tartozó vállalatok szolgáltatásai az értékpapír forgalmazástól, a vagyonkezelésen és az elemzési tevékenységen, valamint a vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadáson át a tőkepiaci tranzakciók szervezéséig terjednek.

A Falk Art Fórumról

Egy rendszeresen összejáró baráti társaság körében fogalmazódott meg először a Falk Art Fórum gondolata: a szervezésben a kezdetek óta aktívan közreműködő három ötletgazda, Sajdik Ildikó, Tar Judit és Bujanovics Eduárd elhivatottságának köszönhetően 2006 szeptemberében vált először sétálóutcává Budapest belvárosának egyik legtöbb galériáját felsorakoztató – ezért gyakran “műkereskedők utcájának” nevezett – Falk Miksa utca. A mára már hagyománnyá vált, évente két alkalommal (tavasszal és ősszel) megrendezett esemény létrejöttét a programsorozat indulása óta támogatta a Concorde Alapkezelő zrt., 2010 tavaszától pedig, kiemelt támogatóként, a teljes Concorde Csoport is a kezdeményezés mellé állt.

Bilibók Botond

Az Alapkezelő Zrt. partnere és igazgatója. A Concorde vagyonkezelési üzletágának alapításakor másodmagával kezdte el a munkát 1996-ban. Ez az első munkahelye, ahol az indulás óta tevékenységével hozzájárult az organikus fejlődés minden állomásához. Ma elsődlegesen a operatív irányítást látja el és részt vesz a társaság hosszú távú stratégiájának kidolgozásában valamint a fejlesztések kidolgozásában és a portfoliókezelésben is. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki karán (Autógépész szakon), valamint a Közgazdaságtudományi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán (Gazdaságpolitika szakon) végezte.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr