rss
Magyar fejlesztésű IP kamerák védik a magyar és román önkiszolgáló miniraktárakat

Magyar fejlesztésű IP kamerák védik a magyar és román önkiszolgáló miniraktárakat

Az arcfelismerésen alapuló vásárlóelemző rendszeréről és intelligens technológiáiról ismert Intellio Kft. kamerái őrzik a nemrégiben Magyarországon és Romániában megnyílt Euro Mini Storage önkiszolgáló miniraktárak telephelyeit. Mindkét országban egyenként közel negyven kamera üzemel, melyek szoftveres háttere lehetővé teszi az események rendkívül gyors visszakeresését.

Kulcsinformációk

  • Az Intellio Kft. intelligens kamerái őrzik a nemrégiben Magyarországon és Romániában megnyílt Euro Mini Storage önkiszolgáló miniraktárak telephelyeit.
  • Az Euro Mini Storage az első olyan önkiszolgáló raktár Magyarországon, amelyet kifejezetten az egyedi raktározási célok kiszolgálására hoztak létre.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Magyar fejlesztésű IP kamerák védik a magyar és román önkiszolgáló miniraktárakat

Fényképek

épület 5

Idézetek

„Mivel a raktárak személyes tárgyak tárolására lettek kialakítva, így a telephelyek gépjármű forgalma eltér egy átlagos ipari raktárétól, ezért szükség volt egy rendszámfelismerő rendszer telepítésére, mely ellenőrzi a ki és bemenő forgalmat a telephely területén.” Kópházi János az Intellio ügyvezető igazgatója.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr