rss
Négy kategóriában lett első helyezett a hazai privát banki szolgáltatók között a Concorde a Euromoney felmérése szerint

Négy kategóriában lett első helyezett a hazai privát banki szolgáltatók között a Concorde a Euromoney felmérése szerint

A rangos nemzetközi pénzügyi szaklap, a Euromoney minden évben az egész világra kiterjedő felmérést végez privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatásokat nyújtó piaci szereplők körében. A rangsor összeállításakor számos tényezőt figyelembe vesznek, így például megvizsgálják az adott cég által nyújtott szolgáltatások körét és minőségét, a kiszolgálás színvonalát, de a versenytársaktól is kérnek egy általános értékelést.

Kulcsinformációk

  • Az összesített adatok alapján 2010-ben több kategóriában is a Concorde Csoport leányvállalata, a Concorde Alapkezelő zrt. bizonyult a legjobbnak Magyarországon.
  • A felmérés szerint a legjobb hazai pénzügyi szolgáltató lett, és első helyezést ért el az „ügyfélkapcsolattartás”, az „elérhető befektetési termékek köre”, valamint a “részvény-portfólió menedzsment” kategóriákban. Az összesített magyarországi rangsorban a Concorde a harmadik helyezést érte el.
  • Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója szerint e díjak nemcsak a szakmai elismerés miatt fontos a vállalat számára, hanem azért is, mert ez egyben az ügyfelek bizalmát is jól mutatja.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Négy kategóriában lett első helyezett a hazai privát banki szolgáltatók között a Concorde a Euromoney felmérése szerint

Fényképek

Idézetek

“A fenti kategóriákban elért első helyezés nemcsak azért fontos számunkra, mert olyan kulcsterületekről van szó, melyek elengedhetetlenek a kiváló privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatáshoz, hanem azért is, mert ez ügyfeleink bizalmát jelenti.”

“Ennek különösen nagy a jelentősége, hiszen az általunk kezelt vagyon összege a válság időszakában nőtt, ami egyrészt azt jelenti, hogy ügyfeleink elégedettek voltak a munkánkkal és további vagyont bíztak ránk, másrészt azt, hogy a válságból adódó lehetőségeket portfóliókezelőink kiemelkedő módon használták ki. Nem utolsó sorban számos új ügyfél bízta ránk megtakarításait.”

“Meggyőződésem, hogy sikeres, hosszú távú kapcsolatot csak úgy tudunk kialakítani ügyfeleinkkel, ha nem hangzatos ígéreteket teszünk, hanem eredményeket produkálunk ügyfeleink érdekeit és egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva.”

Bilibók Botond vezérigazgató, Concorde Alapkezelő zrt.

Kapcsolódó tartalmak

- “Az egész olyan, mint egy dzsungelháború” (Interjú a Concorde Alapkezelő munkatársaival, Portfolio.hu)

- Új befektetési alapot indít a Concorde Alapkezelő zrt.

Céginformációk

A Concorde Csoportról

A Concorde Magyarország vezető független befektetési banki tevékenységet végző társasága, melyet 17 éve indítottak el magyar tulajdonosai, és ez idő alatt egy kereskedéssel és elemzéssel foglalkozó pénzügyi cégből vált integrált befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoporttá. A Concorde a Budapesti, Frankfurti és Varsói Értéktőzsde és a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének tagja. A Concorde Csoport négy tagvállalatból áll, ezek: a Concorde Értékpapír Zrt., a Concorde Alapkezelő zrt., a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft. és a Concorde Pénzügyi Tanácsadó Kft. A csoporthoz tartozó vállalatok szolgáltatásai az értékpapír forgalmazástól, a vagyonkezelésen és az elemzési tevékenységen, valamint a vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadáson át a tőkepiaci tranzakciók szervezéséig terjednek.

A Concorde Alapkezelő zrt-ről

A Concorde Alapkezelő a Concorde Csoport tagjaként több mint kétszáz milliárd forint kezelt vagyonnal Magyarország legnagyobb független – nem banki és biztosítói – vagyonkezelő cége. A vagyonkezelés mellett tevékenységi körébe tartozik továbbá a pénzügyi tervezés, a befektetési tanácsadás, valamint az adó- és örökösödési tanácsadás. Az alapkezelők szövetségének adatai szerint a Concorde Alapkezelő termékei évek óta a piaci átlagot jóval meghaladó hozamokat produkálnak, a hozamlisták elején szerepelnek. A vállalat korábbi elismerései: 2001-ben a BAMOSZ, 2006-ban pedig a Mastercard választotta „Az Év Befektetési Alapkezelőjének”.

Bilibók Botond

Az Alapkezelő Zrt. partnere és igazgatója. A Concorde vagyonkezelési üzletágának alapításakor másodmagával kezdte el a munkát 1996-ban. Ez az első munkahelye, ahol az indulás óta tevékenységével hozzájárult az organikus fejlődés minden állomásához. Ma elsődlegesen a operatív irányítást látja el és részt vesz a társaság hosszú távú stratégiájának kidolgozásában valamint a fejlesztések kidolgozásában és a portfoliókezelésben is. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki karán (Autógépész szakon), valamint a Közgazdaságtudományi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán (Gazdaságpolitika szakon) végezte.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr