rss
Már Budapesten is elérhetők az önkiszolgáló miniraktárak

Már Budapesten is elérhetők az önkiszolgáló miniraktárak

Csütörtökön hivatalosan is megnyitotta első budapesti, a külföldön már elterjedt raktározási koncepciót követő telephelyét az Euro Mini Storage. A kifejezetten önkiszolgáló raktározási célokra épült létesítmény 7800 négyzetméteren kínál mintegy 1000 különféle méretű, biztonságos tárolóegységet magánszemélyek és vállalkozások számára. A tervek szerint a mostani, 7 millió eurós kanadai befektetéssel létrejött beruházás mellett a vállalat a következő három évben további négy fővárosi helyszínen ad majd át miniraktárakat.

Kulcsinformációk

 • Az önkiszolgáló raktározás a világ számos nagyvárosában már hosszú évek óta igen népszerű, Magyarországon viszont újgenerációs szolgáltatás.
 • A felfelé ívelő nyugati trend a közép-kelet európai régió országaira is komoly hatással van.
 • Mivel nem csak a magánszemélyek, hanem a kis- és középvállalkozások számára is elérhető a szolgáltatás, a szektor még a gazdasági válság teremtette akadályokat is könnyebben veszi.
 • Az M5-ös autópálya budapesti kivezető szakaszánál található raktárépületben 1-től 27 négyzetméterig bérelhetők önkiszolgáló miniraktárak, melyek a nap 24 órájában közvetlenül, személyre szóló belépőkártyával érhetők el.
 • Az épületet és környezetét intelligens biztonsági és zárt láncú megfigyelőrendszer, tűzjelző berendezés, valamint egységenként külön riasztó védi.
 • A tervek szerint a mostani, 7 millió eurós kanadai befektetéssel létrejött beruházás mellett az Euro Mini Storage a következő három évben további négy fővárosi helyszínen ad majd át miniraktárakat.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Már Budapesten is elérhetők az önkiszolgáló miniraktárak

Fényképek

Idézetek

„Ma már egyre nagyobb az igény arra, hogy élhetőbb környezetben, tágasabb lakótérben éljünk. A régióban egy olyan új, eddig ismeretlen, költséghatékony szolgáltatást szeretnénk bevezetni, amellyel lakásvásárlás és költözés nélkül tehetjük kényelmesebbé otthonunkat vagy irodánkat. Szezonális tárolás esetén pedig az ügyfeleknek nem kell feltétlen hosszú időre elkötelezniük magukat, hiszen akár egy hónapra is bérelhetnek raktárt. Úgy gondolom, a koncepció Magyarországon is sikeres lesz.” Danu M. Temelie, az Euro Mini Storage ügyvezető igazgatója

„Úgy látjuk, Budapesten és az új régiós piacokon is van igény az önkiszolgáló raktározásra. Bukarestben a közelmúltban 7500 négyzetméteren adtunk át miniraktárakat, a következő 36 hónapban pedig összesen 50 millió eurós befektetéssel további 4-4 létesítmény építését tervezzük mindkét fővárosban a legfontosabb bevezető csomópontok mentén.” Danu M. Temelie, az Euro Mini Storage ügyvezető igazgatójawww.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr