rss
Ismét a legjobbak között a Concorde

Ismét a legjobbak között a Concorde

Vágó Attila a 2010-es év egyik legjobb magyar elemzője

A londoni AQ Research független elemzőcég immár ötödik alkalommal adta ki a saját felmérései szerint legjobb ausztriai és közép-európai (magyar, cseh, lengyel, illetve horvát) brókercégeket és elemzőket összesítő évkönyvét. A 2008. és 2009. évi adatok alapján készült rangsor dobogójára ismét felkerülhetett a Concorde Értékpapír Zrt., valamint Vágó Attila, a cég vezető elemzője.

Kulcsinformációk

  • Az AQ Research 2010-ben ötödször jelentkezik a közép-európai brókercégek elemzői rangsorát bemutató kiadványával.
  • Az Austria and Central Europe Yearbook című kiadvány az egyes vállalatok és elemzők szakmai teljesítményét határozza meg évente.
  • A rangsorolás alapja: az adott elemzés ajánlása, illetve az összes elemző ajánlása alapján számított EPS-átlag, valamint azoknak a részvények valós eredményeivel történő összevetése.
  • A rangsorban 2010-ben is dobogós helyen végzett a Concorde Értékpapír Zrt.
  • Az elemzők „versenyében” a Concorde vezető elemzője, Vágó Attila is elismerésben részesülhetett.

Az eredeti sajtóközlemény

Link: Ismét a legjobbak között a Concorde

Idézetek

„Rendkívüli megtiszteltetésnek tartom, hogy munkánkat egy független, külföldi elemző cég is figyelemmel kíséri, és elismeri.”
„Természetesen a Concorde-nál munkatársaimmal továbbra is arra törekszünk majd, hogy a lehető legpontosabb elemzésekkel és a legbiztosabb előrejelzésekkel tudjunk szolgálni nemcsak a szakmának, de a magyar és a közép-európai lakosságnak egyaránt.”
Vágó Attila vezető elemző, Concorde Értékpapír Zrt.

Kapcsolódó tartalmak

- Négy kategóriában lett első helyezett a hazai privát banki szolgáltatók között a Concorde a Euromoney felmérése szerint
- Forrásigényes projektek okozhatták a MOL-osztalék vesztét
- Soha rosszabb negyedévet

Céginformációk

A Concorde Csoportról
A Concorde Magyarország vezető független befektetési banki tevékenységet végző társasága, melyet 17 éve indítottak el magyar tulajdonosai, és ez idő alatt egy kereskedéssel és elemzéssel foglalkozó pénzügyi cégből vált integrált befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoporttá. A Concorde a Budapesti, Frankfurti és Varsói Értéktőzsde és a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének tagja. A Concorde Csoport négy tagvállalatból áll, ezek: a Concorde Értékpapír Zrt., a Concorde Alapkezelő zrt., a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft. És a Concorde Pénzügyi Tanácsadó Kft. A csoporthoz tartozó vállalatok szolgáltatásai az értékpapír forgalmazástól, a vagyonkezelésen és az elemzési tevékenységen, valamint a vállalati pénzügyi és befektetési tanácsadáson át a tőkepiaci tranzakciók szervezéséig terjednek.

Vágó Attila
A Concorde megalapítását követő évtől, 1994 óta dolgozik vezető elemzőként cégünknél, ezt megelőzően újságíró volt a Tőzsde Kurírnál és a Bank és Tőzsdénél. Munkájának elismeréseként 2001-ben a Budapesti Értéktőzsde a Legjobb tőzsdei elemző díjjal tüntette ki. Külső előadóként a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Bankárképzőben is előad vállalatértékesítési témákban. 1991-ben végzett közgazdászként a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd ugyanitt szociológus végzettséget is szerzett.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr